Kvalitet og personlig rådgivning...

 

OM OS, VORES SERVICES OG HVAD VI STÅR FOR

PERSONLIG RÅDGIVNING

Hvilket signal skal din tryksag udtrykke? Skal den opleves som eksklusiv, kreativ, miljøvenlig, kulturel, kunstnerisk, teknisk eller noget helt andet?

 

Ved at udnytte mulighederne i trykmetoder, lak, farver, formater, papirkvalitet, hæftning og udstansning, kan du løfte din tryksag til at udstråle den helt rigtige effekt.

 

Hos os får du den personlige service, der gør, at du får det optimale ud af din tryksag. Både når det gælder det kreative og selve det tekniske. Vi gennemgår din opgave grundigt. Vi tjekker fx billedmaterialet, format, skrifter, beskæring, at siderne kommer rigtigt efter hinanden osv. Alt sammen for at fange eventuelle rettelser med det samme.

DET SIGER VORES KUNDER...

"Vores kunders trykopgaver kræver ofte teknikker og forædling, som ikke alle trykkerier kan løfte. Derfor bruger vi PrintDivision. De har trykmaskiner til 6 farver + lak, som passer til de fleste af vores opgaver. Vi har samarbejdet i 15 år, og sammen prøver vi stadig at udfordre tryksagens muligheder."

Morten Windelev, direktør, Re-public

ET KONKURRENCEDYGTIGT TILBUD

Ring til os, og fortæl om din opgave, så giver vi dig hurtigt et konkurrencedygtigt tilbud.

 

Men hvad er et konkurrencedygtigt tilbud? Vi tror på, at pris og kvalitet hænger sammen. Vi vil ikke være de billigste, vi vil være de bedste. Vi har de bedste medarbejdere og det bedste udstyr.  Vi går derfor efter den rigtige pris, så service og kvalitet hænger sammen for begge parter.

 

Husk også, at vores pris er uden overraskelser. Den indeholder alt, også miljøafgifter, pakning, levering og andre elementer.

 

Vi arbejder for, at du får en perfekt tryksag, der skaber værdi og styrker din relation til dine kunder.

 

 

 

EN PRODUKTIONSPLAN DER HOLDER

Vi ved, du har en deadline. Og den holder vi. Vi aftaler sammen en produktionsplan, så du ved, hvornår du får filer til godkendelse, hvornår der er trykstart og hvornår vi leverer.

 

Skal opgaven leveres flere steder i ind- og udland eller printes med adresser og indleveres direkte til postvæsenet, så løser vi det. Vi har stor erfaring i at distribuere tryksager på mange forskellige måder. Skal din tryksag printes personligt med navn og pakkes med adresselabels i kuverter, så er det også en opgave vi løser og rådgiver dig om.

DET SIGER VORES KUNDER...

”Vi har ofte trykopgaver, som haster, og der er PrintDivision fleksible og sætter et nathold på opgaven om nødvendigt. Deres fleksibilitet og store forståelse for vores internationale tryksager er vigtig for os. Samtidig er PrintDivision grundige og fanger fejl med det samme. Vi har et tæt og effektivt samarbejde, og de har altid de materialer i huset, som kræves til vores opgaver.”

Peter Fredgaard, administrerende direktør,
Uniset Promotion A/S

PREPRESS OG CTP MED OMTANKE

Når vi får din opgave, lander den først i prepress-afdelingen. Her gennemgår vi det hele grundigt og tjekker alle detaljer. Er billedopløsningen høj nok. Fungerer skriftfarverne. Er beskæring og bukkestreger rigtig. Passer formatet. Kan vi vælge papir i en lavere gramvægt, så portoen er lavere. Kan du få en bedre pris, hvis vi justerer på nogle elementer.

 

Du får også sparring på, om mulighederne for at tilføre trykmæssige teknikker, valg af papir eller hæftemetode, som giver en ekstra finish.

 

Alt foregår naturligvis i dialog med dig. Vi laver en blåkopi, hvor vi tjekker, at alt er, som det skal være. Du får derefter en rippet fil til godkendelse. Det vigtigste for os er, at få løst alle spørgsmål og eventuelle fejl i denne første fase, så du undgår overraskelser.

 

CTP-afdelingen har åben fra 7 morgen, så du kan få support fra morgenstunden.

DET SIGER VORES KUNDER...

”Hver eneste lille nuance i mine kunstplakater og postkort skal være den samme hver eneste gang, og det er det hos PrintDivision. De leverer kvalitet, som jeg vil ha’ den. De har den faglige indsigt og de forstår, hvordan slutproduktet skal være. Jeg kan altid være sikker på hurtig ekspedition, og jeg føler mig i trygge hænder hos PrintDivision.”

Martin Schwartz, grafisk designer, Cityposters

DET VI SELV SIGER...

"Hos os får du kompetent sparring. Vi stiller de spørgsmål og forslag, du måske ikke selv har overvejet"

Flemming,  grafiker i Prepress hos PrintDivision

DET BEDSTE TRYK- OG DIGITALUDSTYR

Din opgave bliver trykt på avancerede trykmaskiner, som kan trykke i storformater. Vi er blandt de eneste i Danmark, der trykker i digitalt kæmpeformat. Vi trykker døgnet rundt, og kan trykke i mange forskellige papirformater og størrelser. Dertil kommer effekter som lak, folie, staffagefarver osv.

 

Offsettryk på trykmaskine 72 x 102 cm

Vi kan trykke i helark op til 72 x 102 cm i 6 farver + lak. Velegnet til fx 16 siders A4 og plakater i 70 x 100 cm.

 

Digitaltryk i plano format 31 x 101 cm

Vores digitalprint er oplagt til små, hurtige opgaver og til kæmpeformat til fx posters, bannere og 4-fløjet A4

DET VI SELV SIGER...

"Trykstart er altid spændende! Her finjusterer vi farver og detaljer, og du er meget velkommen til at være med"

René,  trykker hos PrintDivision

INHOUSE BOGBIND OG LAGER

Når din opgave er færdigtrykt, kommer den i hænderne på vores bogbinder. Vi har vores eget bogbinderi i huset, så vi hurtigt kan færdiggøre din opgave med tilskæring, falsning, prægning osv. alt efter hvilken efterbehandling, vi har aftalt.

 

Husk, at du også kan bruge os som tryksagslager. Skal I have trykt tusindvis af tryksager, fx kataloger, brochurer eller brevpapir, så lad os håndtere det sikkert på vores lager. Vi leverer tryksagerne løbende til jer efter behov. Vi kan også pakke, adressere og sende dine tryksager direkte ud til modtagerne for dig.

 

Ved at bruge vores tryksagslager får du en nem og effektiv håndtering og distribution, så du slipper for alt det praktiske pakkearbejde.

DET SIGER VORES KUNDER...

”PrintDivision er næsten en del af os. Vi får trykt 87 forskellige rejsekataloger om året, og det kræver et tæt, dagligt samarbejde, og det har vi med PrintDivision. Sammen har vi udviklet en farveprofil for vores billeder, som først og fremmest gør, at jeg ikke behøver at være med til trykstart på alt. Vi har tryksagslager hos PrintDivision, som leverer løbende til os. Det fungerer perfekt.”

Janne Bak Grove-Rasmussen,
Marketing & Produktion, Stjernegaard Rejser

LEVERING HELT TIL DØREN – OG INDENFOR

Når din tryksag er helt færdig og klar, pakker vi den i pæne, neutrale kasser, mærket med labels. Vi leverer direkte til dig eller din slutkunde. Det betyder, at du ved, at vi kommer, og at vi bærer det helt inden for hos dig – diskret og professionelt. Opgaven er ikke løst, før vi kan give dig den færdige tryksag i hænderne.

OM PRINTDIVISION

 

DET VI BRÆNDER FOR

Kundeservice i top og tryksager i høj kvalitet er det, der driver os i hverdagen.

 

Vi synes jo, at vi er Danmarks bedste trykkeri. For os er en tryksag ikke bare en tryksag. Ånden her i huset er, at en tryksag skal være resultatet af et godt samarbejde mellem dig og os, for at vi lykkes. Derfor er vi alle hos PrintDivision dedikerede om opgaven hele vejen fra første kontakt og til levering.

 

Vi vil meget gerne udfordre vores kunder. Vi vil meget gerne udfordres af dig.

 

Vi går gerne langt for at finde, netop den trykteknik, det papir eller den ide, der kan være med til at det færdige resultat bliver endnu bedre.

 

Der er nok lidt feinschmeckere over os, og der kan godt gå sport i at gøre det umulige muligt og formidle vores kunders budskaber bedst muligt på tryk.

 

 

 

DET VI BYGGER PÅ

PrintDivision er et moderne trykkeri. Det betyder, at vi, kombinerer høj faglighed med moderne teknologi, miljøforståelse og høj service.

 

Vi har det bedste udstyr og vi tilbyder tryk i alle formater og oplag. Vi er blandt de eneste i Danmark, der trykker i digitalt kæmpeformat, og vi har egen efterbehandlingsafdeling, så vi kan tage hånd om din tryksag fra start til slut.

 

Vores ambitioner på egne og vores kunders vegne er høje, og vi sætter derfor en ære i altid at have øje for detaljen – at gøre det ekstra, der skal til, for at komme i mål med din opgave.

 

 

 

VI TÆNKER PÅ MILJØET

Som trykkeri går vi højt op i at vores produktion er så skånsom, som muligt. Både af hensyn til miljøet og til os selv. Vi bruger miljøvenlige produkter, renser valserne med vegetabilsk olie og vælger papir mærket med Svanemærket eller FSC®-mærket. FSC® C109833.

 

Overskudsvarmen fra trykmaskinerne genanvendes også.

 

Vores kunder har ofte fokus på bæredygtighed og miljø, og vælger tryksager mærket med FSC®-mærket eller Svanemærket som en garanti for, at tryksagerne er fremstillet bæredygtigt.

 

 

 

VI PASSER PÅ DINE DATA

Vi løser vores opgaver med fortrolighed og vi overholder EUs direktiv vedrørende opbevaring af data. Se mere om vores datapolitik her.

 

 

Tryk af katalog
Tryk af profilbrochure

DET SIGER VI SELV...

"Vi har de bedste medarbejdere og de bedste maskiner. Alle tager ansvar for deres del af opgaven"

 Lars,  direktør i PrintDivision

VI STØTTER...

Vi støtter initiativer der støtter bekæmpelse af cancer

Bl. a. CC19 Riding For a Cure. Se introduktionsfilmen nedenfor.

PRINT DIVISION A/S

T 7022 0930     M    lars@printdivision.dk     A   Transformervej 11, 2860 Søborg

Kun 15 minutter fra København C

Tryk af katalog
Tryk af profilbrochure

OM OS, VORES SERVICES OG HVAD VI STÅR FOR

 

Kvalitet og personlig rådgivning...

 

PERSONLIG RÅDGIVNING

Hvilket signal skal din tryksag udtrykke? Skal den opleves som eksklusiv, kreativ, miljøvenlig, kulturel, kunstnerisk, teknisk eller noget helt andet?

 

Ved at udnytte mulighederne i trykmetoder, lak, farver, formater, papirkvalitet, hæftning og udstansning, kan du løfte din tryksag til at udstråle den helt rigtige effekt.

 

Hos os får du den personlige service, der gør, at du får det optimale ud af din tryksag. Både når det gælder det kreative og selve det tekniske. Vi gennemgår din opgave grundigt. Vi tjekker fx billedmaterialet, format, skrifter, beskæring, at siderne kommer rigtigt efter hinanden osv. Alt sammen for at fange eventuelle rettelser med det samme.

ET KONKURRENCEDYGTIGT TILBUD

Ring til os, og fortæl om din opgave, så giver vi dig hurtigt et konkurrencedygtigt tilbud.

 

Men hvad er et konkurrencedygtigt tilbud? Vi tror på, at pris og kvalitet hænger sammen. Vi vil ikke være de billigste, vi vil være de bedste. Vi har de bedste medarbejdere og det bedste udstyr.  Vi går derfor efter den rigtige pris, så service og kvalitet hænger sammen for begge parter.

 

Husk også, at vores pris er uden overraskelser. Den indeholder alt, også miljøafgifter, pakning, levering og andre elementer.

 

Vi arbejder for, at du får en perfekt tryksag, der skaber værdi og styrker din relation til dine kunder.

 

 

 

EN PRODUKTIONSPLAN DER HOLDER

Vi ved, du har en deadline. Og den holder vi. Vi aftaler sammen en produktionsplan, så du ved, hvornår du får filer til godkendelse, hvornår der er trykstart og hvornår vi leverer.

 

Skal opgaven leveres flere steder i ind- og udland eller printes med adresser og indleveres direkte til postvæsenet, så løser vi det. Vi har stor erfaring i at distribuere tryksager på mange forskellige måder. Skal din tryksag printes personligt med navn og pakkes med adresselabels i kuverter, så er det også en opgave vi løser og rådgiver dig om.

PREPRESS OG CTP MED OMTANKE

Når vi får din opgave, lander den først i prepress-afdelingen. Her gennemgår vi det hele grundigt og tjekker alle detaljer. Er billedopløsningen høj nok. Fungerer skriftfarverne. Er beskæring og bukkestreger rigtig. Passer formatet. Kan vi vælge papir i en lavere gramvægt, så portoen er lavere. Kan du få en bedre pris, hvis vi justerer på nogle elementer.

 

Du får også sparring på, om mulighederne for at tilføre trykmæssige teknikker, valg af papir eller hæftemetode, som giver en ekstra finish.

 

Alt foregår naturligvis i dialog med dig. Vi laver en blåkopi, hvor vi tjekker, at alt er, som det skal være. Du får derefter en rippet fil til godkendelse. Det vigtigste for os er, at få løst alle spørgsmål og eventuelle fejl i denne første fase, så du undgår overraskelser.

 

CTP-afdelingen har åben fra 7 morgen, så du kan få support fra morgenstunden.

DET BEDSTE TRYK- OG DIGITALUDSTYR

Din opgave bliver trykt på avancerede trykmaskiner, som kan trykke i storformater. Vi er blandt de eneste i Danmark, der trykker i digitalt kæmpeformat. Vi trykker døgnet rundt, og kan trykke i mange forskellige papirformater og størrelser. Dertil kommer effekter som lak, folie, staffagefarver osv.

 

Offsettryk på trykmaskine 72 x 102 cm

Vi kan trykke i helark op til 72 x 102 cm i 6 farver + lak. Velegnet til fx 16 siders A4 og plakater i 70 x 100 cm.

 

Digitaltryk i plano format 31 x 101 cm

Vores digitalprint er oplagt til små, hurtige opgaver og til kæmpeformat til fx posters, bannere og 4-fløjet A4

INHOUSE BOGBIND OG LAGER

Når din opgave er færdigtrykt, kommer den i hænderne på vores bogbinder. Vi har vores eget bogbinderi i huset, så vi hurtigt kan færdiggøre din opgave med tilskæring, falsning, prægning osv. alt efter hvilken efterbehandling, vi har aftalt.

 

Husk, at du også kan bruge os som tryksagslager. Skal I have trykt tusindvis af tryksager, fx kataloger, brochurer eller brevpapir, så lad os håndtere det sikkert på vores lager. Vi leverer tryksagerne løbende til jer efter behov. Vi kan også pakke, adressere og sende dine tryksager direkte ud til modtagerne for dig.

 

Ved at bruge vores tryksagslager får du en nem og effektiv håndtering og distribution, så du slipper for alt det praktiske pakkearbejde.

LEVERING HELT TIL DØREN
– OG INDENFOR

Når din tryksag er helt færdig og klar, pakker vi den i pæne, neutrale kasser, mærket med labels. Vi leverer direkte til dig eller din slutkunde. Det betyder, at du ved, at vi kommer, og at vi bærer det helt inden for hos dig – diskret og professionelt. Opgaven er ikke løst, før vi kan give dig den færdige tryksag i hænderne.

OM PRINTDIVISION

 

DET VI BRÆNDER FOR

Kundeservice i top og tryksager i høj kvalitet er det, der driver os i hverdagen.

 

Vi synes jo, at vi er Danmarks bedste trykkeri. For os er en tryksag ikke bare en tryksag. Ånden her i huset er, at en tryksag skal være resultatet af et godt samarbejde mellem dig og os, for at vi lykkes. Derfor er vi alle hos PrintDivision dedikerede om opgaven hele vejen fra første kontakt og til levering.

 

Vi vil meget gerne udfordre vores kunder. Vi vil meget gerne udfordres af dig.

 

Vi går gerne langt for at finde, netop den trykteknik, det papir eller den ide, der kan være med til at det færdige resultat bliver endnu bedre.

 

Der er nok lidt feinschmeckere over os, og der kan godt gå sport i at gøre det umulige muligt og formidle vores kunders budskaber bedst muligt på tryk.

 

 

 

DET VI BYGGER PÅ

PrintDivision er et moderne trykkeri. Det betyder, at vi, kombinerer høj faglighed med moderne teknologi, miljøforståelse og høj service.

 

Vi har det bedste udstyr og vi tilbyder tryk i alle formater og oplag. Vi er blandt de eneste i Danmark, der trykker i digitalt kæmpeformat, og vi har egen efterbehandlingsafdeling, så vi kan tage hånd om din tryksag fra start til slut.

 

Vores ambitioner på egne og vores kunders vegne er høje, og vi sætter derfor en ære i altid at have øje for detaljen – at gøre det ekstra, der skal til, for at komme i mål med din opgave.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VI TÆNKER PÅ MILJØET

Som trykkeri går vi højt op i at vores produktion er så skånsom, som muligt. Både af hensyn til miljøet og til os selv. Vi bruger miljøvenlige produkter, renser valserne med vegetabilsk olie og vælger papir mærket med Svanemærket eller FSC®-mærket. FSC® C109833.

 

Overskudsvarmen fra trykmaskinerne genanvendes også.

 

Vores kunder har ofte fokus på bæredygtighed og miljø, og vælger tryksager mærket med FSC®-mærket eller Svanemærket som en garanti for, at tryksagerne er fremstillet bæredygtigt.

 

 

 

VI PASSER PÅ DINE DATA

Vi løser vores opgaver med fortrolighed og vi overholder EUs direktiv vedrørende opbevaring af data. Se mere om vores datapolitik her.

Tryk af katalog
Tryk af profilbrochure

Vi støtter initiativer der bekæmper cancer

PRINT DIVISION A/S

T 7022 0930     M    lars@printdivision.dk

A   Transformervej 11, 2860 Søborg

Kun 15 minutter fra København C